Home

maandag 11 juni 2012

Flowerweek #1

Vandaag  #Flower 1.
Deze bloem heeft 6 blaadjes.(Misschien handig om te weten;-)...)
Het is mijn eigen verzonnen bloem, dus wil ik niet dat jullie het gaan verkopen in jullie webshop bijvoorbeeld.



Nou, daar kom'tie.

 ♥ Maak een magische ring, (weet je niet hoe die gaat, kijk dan HIER), haak eerst 2 lossen en daarna 10 stokjes in de ring.Trek aan het korte draad en maak hem zo dicht, sluiten met een halve vaste in het 1e stokje.Hecht af.



 ♥ Maak een nieuwe lus, sla de draad 1 keer om de haaknaald en maak 1 stokje in een willekeurige steek.(Snap je niet hoe je als eerste met een stokje moet beginnen met een nieuw draad, kijk dan HIER) Haak 2 lossen, sla 1 steek over en haak weer een stokje.Herhaal dit tot aan het eind van de toer, laat nog 1 steek over en haak 2 lossen, daarna sluiten met een halve vaste in de top van het 1e stokje.(Als het goed is heb je nu 6 gaten.) Hecht af.



 ♥ Maak een nieuwe lus,(met een andere kleur) en haak *1 halve vaste, 1 halfstokje, 3 dubbele stokjes, 1 half stokje en 1 halve vaste.* Haak alles wat tussen * en * staat in alle boogjes.
 ♥ Werk alle draden weg.
 ♥ Klaar!!



Veel plezier ermee!Ik vind het leuk, al zou je deze bloem op je blog zetten dat je een link naar mijn blog neerzet.Als je het niet snapt, of er zit een fout in, laat het me alsjeblieft weten!

♥ Breng de bloem goed in model
Tot morgen;-)
Groetjes, Caren

1 opmerking: