Home

vrijdag 29 juni 2012

Poef en spulletjes voor Maud

Lieve allemaal, Het is hier een heerlijke zomeravond, helderblauwe lucht met bijna geen wolk! Zometeen ga ik lekker in de tuin haken, heb ik vanmiddag ook al gedaan;-) Ik wil jullie bedanken voor al de lieve reacties die jullie telkens achterlaten op mijn blog!
Gister kon ik niet van de Zpagetti afblijven...En heb nu al de doorsnede van 50 cm gehaal;-) Nu niet meer meerderen, maar straks minderen. (Haha, logisch)
Nog een keer wat ik voor de braderie heb gemaakt: De 5 onderzetters zijn veranderd in 4 en 2 babybandjes
Fijn weekend alvast, misschien zet ik moren weer een berichtje erop maar dan moet ik eerst nog verzinnen waarover.Oja, natuurlijk, van mijn give-away, om 9 uur hoop ik de winnaar bekend te maken.Spannend!Ik ben zelf ook heel benieuwd wie het word!Ik heb zoveel leuke, lieve en enthousiaste reacties gehad, ik werd er heel blij van!Ik maak een potje en doe het niet via random, wat veel mensen doen.Dit is via de computer en zelf doen vind ik veel leuker! Groetjes, Caren

5 opmerkingen:

 1. Zo, jij gaat snel met de poef haken! Komt zeker door alle zonne-energie die je in de tuin vangt. Lekker hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De poef word super leuk!
  De onderzetters en babybandjes zijn zo leuk! Super dat je dat doet.
  Moet jij nog een keer je rapport ophalen?

  Veel haak plezier in de tuin!!!

  Liefs, Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je altijd gezellig bezig met het haken! Erg leuk voor een meisje van 12. Leuk dat je veel inspiratie uit andere blogs haalt. Dat doe ik nl ook, hahaha.

  Groeten en een fijn weekend.

  Agnes.
  www.mijntijdverdrijf.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Caren! Het is al 11 uur! :-) :-) Mooie werkjes weeral, amaai, ik wil die berg toffe spulletjes wel eens zien die je gemaakt hebt na de grote vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke ideeen Caren! Top om ze ook voor een haarband te gebruiken. Ik heb 3 hele lieve nichtjes (de nieuwe k3 volgens mijn zoon) en altijd leuk om iets leuks mee te nemen als ik daar ben. Dank voor de tip. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen