Home

donderdag 16 augustus 2012

reCLamE Op dONdeRDag #5 #6 #7 #8

Ha allemaal!!
Vandaag hebben we dus 4 reCLamE'S!!


De 1e reCLamE gaat naar Freubelweb! Dit is niet een blog met telkens een blogberichtje, maar een blog waar allemaal patronen op staan.Maar niet alleen haakpatronen, maar ook beschrijvingen van dingen te maken met papier, vilt, stof, waxkoord, kralen en nog veel meer!! Echt de moeite waard om te kijken, en er komen ook telkens nieuwe beschrijvingen en patronen op te staan. Enne, de patronen zijn gratis;-)

De 2e REClaME is voor Angélique!Zij reageert altijd op mijn blogberichtjes, dat vind ik zo leuk!!Alleen reageer ik heel vaak niet terug, omdat de naam van het blog niet goed in mn hoofd zit.Ik hoop dat ik het zo een beetje goed kan maken... Ze maakte een poosje geleden hele, heeele leuke anti-insecten-dekseltjes.Zóóó leuk, en zelf verzonnen.Angélique, mijn complimenten hoor!!Neem eens een kijkje op haar blog, en ik hoop dat ik de naam van het blog snel kan onthouden, het is geloof ik erg gezellig op haar blog!

De 3e recLAme gaat naar Else van Besjes. Zij naait zulke leuke dingetjes van schattige stofjes, en is heel goed in het schrijven van leuke blogberichtjes. Als ze een give-away organiseert, is dat zo leuk: gemaakt van stofjes;) Als je leuke ideetjes wilt opdoen, kijk dan op haar blog!!

De laatste REClamE is voor Made by Nijn. Zij maakt onder andere allemaal patroontjes van schattige babyschoentjes, die kun je hier bestellen voor niet zo veel geld!!

Volgende week dv. weer een REClamE!

Liefs, Caren

2 opmerkingen:

  1. wat leuk dat je dat doet 3 ervan ken ik inmiddels :-)
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Caren, wat een lieve actie van je!

    BeantwoordenVerwijderen