Home

maandag 13 augustus 2012

Terug van weg geweest:)

Ha lieve allemaal!
Ik ben weer terug, sorry hoor, ik heb niet eens normaal afscheid van jullie kunnen nemen...Het was ook een rare week, opa was gestorven en daarna gelijk naar kamp.Kamp was niet echt leuk, het meisje waarmee ik ging trok heel veel met een ander op en ik had verschrikkelijke heimwee:( Maar onze super vakantie in Uddel was heerlijk en heeft weer een stuk goed gemaakt!!
Mijn zus van 15 heeft nog niet zo lang een camera, jullie weten wel zo'n grote:) en ze heeft zulke gave natuurfoto's gemaakt, hier zijn er een paar!

Donderdag hopen er 4 reclame's te komen, die hebben jullie nog tegoed:)

Hebben jullie een leuke vakantie gehad, thuis of ergens anders?Lekker ontspanning gehad, ik heb een klein beetje gehaakt.Daar is echt weinig tijd voor in de vakantie, raar hè?!Ik heb nu nog 2 weken vakantie, op andere plekken zijn de scholen al begonnen!!Hier niet dus gelukkig.Ik haakte voor mijn lieve zus een slingertje!Let niet op de ondergrond en het licht, het is in het vakantiehuis en de foto is in de avond even snel-snel gemaakt.Maar ik geloof dat jullie het wel duidelijk kunnen zien, toch?


Het is hetzelfde idee als deze slinger, maar ik heb er nu hartjes bij gedaan.Mn tante is ook met zo'n slinger bezig!!

Nu ben ik bezig met de granny squares voor mn zus, een kussen.Binnenkort meer daarover hoor!Fijne vakantie nog iedereen!

Liefs, Caren

6 opmerkingen:

 1. Heei!!

  Het zijn echt mooie foto's!
  Ik wou dat ik jou zusje was! Je maakt zulke leuke dingen voor je familie! Ze boffen echt!
  De slinger is echt supermooi! De kleuren vind ik geweldig!

  Ik kijk al uit naar je volgende berichtjes!

  xxx Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, fijn dat je er weer bent.

  Jammer genoeg ook met een naar bericht; gecondoleerd met je opa, heel veel sterkte.

  Wat lief dat je zo'n mooie slinger voor je zus hebt gehaakt! Hij is erg leuk.
  Fijne vakantie nog verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug Caren, ik heb in mijn vakantie ook minder tijd gehad om te haken, gek hé, net dan zouden we meer tijd moeten hebben :-).
  Wat jammer van je opa, heel veel sterkte meisje en haak nu maar heel veel dan kan je dat minder leuke kamp ook achter je laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Caren. Blij dat je terug bent. We misten jouw berichtjes hoor! Sterke met jouw opa.
  Spijtig dat het kamp tegenviel. De foto's van jouw zus zijn mooi. En op vakantie moet je prettige dingen doen... En als dat dan geen haken is dan is dat zo... Je hebt nu nog een weekje inhaaltijd...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey caren, leuke slinger zeg, kga dr zelf ook nog eentje maken maar dan met hartjes. Paula kan echt leuke foto's maken!
  lieve groetjes, Williee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou zeg, wat verdrietig van je opa, en dan ook nog zo'n vervelend kamp...niet leuk! Wij gaan al jaaaaaaren op kamp, en heb gelukkig nog nooit heimwee gehad...volgende keer maar gewoon met ons mee:-)
  Je maakt hele leuke dingen, zal het mn dochter van 13 laten lezen;-0
  Doei!

  BeantwoordenVerwijderen