Home

vrijdag 13 maart 2015

Misschien weer terug?

Haay people!

Ik begin deze blog niet weer met hoe ik de afgelopen paar blogs ook ben begonnen, want het spreekt vanzelf dat ik blijkbaar weer terug ben op deze blog. (WIE WEET VOOR HOELANG??)

Eerst even een korte update over hoe het met mij gaat. Ik ben op dit moment nog steeds bezig met school en zit in de vierde klas van Havo. Nog maar 1 jaartje te gaan en dan hoop ik met een vervolgstudie verder te gaan. Spannend... Ik dacht altijd HBO-V te gaan doen (Verpleegkunde opleiding dus) maar ben de laatste tijd erg aan het twijfelen: misschien vind ik Voeding en Diëtetiek wel leuker? Gelukkig mag ik er nog een paar maanden over na denken. En ik hoop over een tijdje een dagje mee te gaan lopen met een meisje die Voeding en Diëtetiek studeert, dus dat is wel heel erg leuk!
Ook hoop ik over een paar weken met school op werkweek te gaan naar Engeland. En aangezien ik nog maar 1 keer in mijn leven in het buitenland ben geweest (in België om precies te zijn, dus dat was ook niet heel ver) vind ik het heel bijzonder en leuk. Ik heb er echt zin in!

London, we will see ya soooon! ♥

Waar ik ook veel zin in heb: over een paar weken word ik weer tante. It's so nice! Helaas ben ik in Engeland als mijn zus uitgerekend is dus ik hoop heel hard dat de kleine nog even op zit laat wachten:) Maarja, die laat zich door zo'n tantetje natuurlijk niet tegenhouden, helaas helaas;D Dat zou wel handig zijn natuurlijk!
Over het cadeautje voor de baby hoop ik binnenkort te bloggen, houd mijn blog dus in de gaten!

Deze week had ik een heerlijk rustig weekje: 1 dag vrij, een dag om half 12 uit en vandaag om 10 uur al weekend. Wat een luizenleven heb ik toch! ♥
Maar verder is het af en toe best hard werken voor school. Dan is er weer een grote opdracht wat behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Tot nu toe is alles op tijd af geweest, maar laten we het dan maar niet over mijn PLANNING gaan hebben!:$ Die laat behoorlijk wat te wensen aan zich over... Tja, het is niet altijd even makkelijk om puber te zijn;)

Maar laten we het nu hebben over het haken. Want daar was ik natuurlijk heel veel mee bezig, vroeger! Na maandenlang uren achtereen alleen maar achter mijn mobieltje hangen ben ik weer een beetje begonnen met haken. Ohoo wat een vooruitgang zeg;) Af en toe heb ik heel veel ideetjes over dingen die ik zou kunnen maken, dat is wel leuk! Op dit moment ben ik dus bezig met een cadeautje voor mijn nichtje of neefje dat nog geboren moet worden en nu ga ik iets maken voor mn kamer. (Daar ben ik trouwens nog steeds goed in: allemaal dingen door elkaar heen maken en geen 1 project af krijgen;P Het granny square kussen voor mn zus ligt ook nog te wachten!O_o) Ik heb een canvas doek waar ik broderie stof overheen wil maken en dan in pastelkleurtjes fotolijstjes wil gaan haken en die op het canvasdoek hangen. Als jullie deze uitleg niet snappen;), dan hoop ik dat ik het jullie over een tijdje kan laten zien! Nog eventjes wachten, maar hier is alvast een voorproefje!En hoe is het met jullie? Ik hoop snel weer een kijkje op jullie blogs te gaan nemen, in mijn lijst zag ik al dat jullie allemaal na al die jaren nog steeds fanatiek bezig zijn. (Daar ben ik best wel een beetje jaloers op hoor!)
Hopelijk tot snel!

Liefs, Caren ♥

3 opmerkingen:

 1. Hoi Caren, een mens kan nu eenmaal niet alles tegelijk, men moet prioriteiten stellen, nietwaar? Puberen en school gaan natuurlijk voor, maar ook socializen is erg belangrijk en dan moet je ook nog eten en slapen, ademhalen en...... Ik moet je teleurstellen: tijdgebrek voor alles wat je hoofd graag wil of nodig vindt zal alleen maar erger worden. Je hebt in ieder geval plannen zat, zolang dat er niet te veel worden zullen er heus wel een aantal uitgevoerd worden. Veel plezier in Londen (wil ik ook nog graag eens bekijken) en met tante worden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeaah je bent er weer! Super leuk! Fijn dat het goed gaat school! Als het goed is doen we volgend jaar allebei examen! Spannend! Leuk dat je naar Londen gaat! Ik ga over een paar weken naar Zwitserland met school. Ook voor het eerst van mn leven naar het buitenland ;)
  Ik ben benieuwd naar je fotolijstjes-op-canvas-project! En je kussen natuurlijk ;p
  Leuk weer wat van je gelezen te hebben! Enne super leuk dat je tante wordt!
  X Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Caren, blij om weer eens iets van jou te horen. Heb al veel gedacht hoe zou het met haar gaan? Geniet maar van je reisje naar Londen en het nieuwe neefje of nichtje. En ik ben benieuwt om te zien wat je eerst gaat afmaken op haakgebeid ;-)

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen