Home

vrijdag 29 mei 2015

Pastelbord ♥

Ha allemaal!

Een tijdje geleden haakte ik allerlei gezellige kleine dingetjes met de bedoeling deze op een canvasdoek te hangen met een leuk stofje erachter. Ik vond het ontzettend leuk om te maken en werd helemaal vrolijk van de kleurtjes, maar na alle draadjes te hebben afgehecht (Ben ik de enige die daar zo'n hekel aan heeft? Het gaat nog het beste in gezelschap, dan luister ik naar de verhalen van anderen en gaat het afhechten gelukkig bijna ongemerkt) bleef het liggen in de hoek. Ik zag er nog niet helemaal doorheen om de dingetjes op te hangen omdat ik dan aan de slag moest met een grote nietjestang van mn vader (niet helemaal ongevaarlijk wat als je niet goed doorduwt en het nietje er later uit komt vliegt deze met een grote snelheid door de kamer) en met een stuk fiberfill die keurig (perfectionistisch als ik ben) achter de stof moest komen te zitten.
Maar dinsdag, tijdens onze half-maandelijkse haakavond, was het toch eindelijk zover: ik maakte mijn haakproject helemaal af (laten we maar niet verder praten over de tijd: half 1 's nachts was het project af, als ik ergens echt goed in zit moet het ook perse meteen af... Slechte eigenschap)
En ik ben er heel erg blij mee! Nu nog een mooi plekje vinden in mijn kamer, ik weet nog niet of ik hem neer ga zetten of op ga hangen, maar ik zoek sowieso een plekje waar het schilderij goed tot zijn recht komt zodat iedereen ervan kan genieten!
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden:)Ik gebruikte allerlei patroontjes, hier en hier en hier en hier vandaan. Er zit een patroon van één van de gehaakte lijstjes (die je als fotolijstje zou kunnen gebruiken) tussen de linkjes. De andere 2 heb ik uit een tijdschrift en kan ik daarom hier helaas niet delen, maar als je op Google zoekt naar 'fotolijstje haken' en kijkt op afbeeldingen heb je keuze genoeg. De fotolijstjes zijn heel leuk om te haken en ik gebruikte een ronde armband als ring voor het perfecte rondje:)

Krijgen jullie ook zomerkriebels van de vrolijke kleurtjes? Ik snap niet waar de zomer blijft, daarom haal ik hem gewoon in huis met mijn pastelbord en bosje bloemen, hihi:)

Doeg!
Liefs, Caren ♥

Ps. De oplettende kijker heeft gezien dat dit dezelfde kleurtjes heeft als op het sneak-preview fotootje in de vorige post. Daar ben ik ook hard aan bezig, de laatste hand wordt eraan gelegd en de volgende keer hoop ik jullie het resultaat te laten zien. Nog even wachten!;)

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk fotobord! Dat heb je super gedaan. Leuk in die lieve kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!:) Ja leuk hè, die schattige kleurtjes <3

      Verwijderen